|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Sprøjtepistoler
Indhold på siden:

vidaXL Mini Kompressor Airbrush inkl. 2 sprøjtepistoler.
Denne mini kompressor er designet til brug med mindre luft værktøjer, sprøjtepistoler og andet tilbehør. Den er velegnet til at bruge, når dekoration af bagværk, make-up, tatoveringer og modelbyggeri. Den leveres med to pistoler og andre nødvendige tilbehør airbrush. 1st Mini Kompressor Dette er en.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Redskaber Kompressorer
vidaXL Kompressor Airbrush 3L inkl. 3 sprøjtepistoler.
Denne kompressor er designet til brug med mindre luft værktøjer, sprøjtepistoler og andet tilbehør. Den er velegnet til brug på mange forskellige former for arbejde. Denne kompressor er udstyret med en 3 gallon luft tank, luft trykmåler, luftfilter, manometer og kan bruges med alle luft værktøj og.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Redskaber Kompressorer
vidaXL Kompressor Airbrush inkl. 3 sprøjtepistoler.
Denne kompressor er designet til brug med sprøjtepistoler og andre små luft værktøjer. Den er velegnet til at bruge til modelbygning, makeup, tatoveringer og dekoration af bagværk. Sættet indeholder 3x sprøjtepistoler og andet nødvendigt airbrush tillbehör.1. Mini Kompressor Denne stempelkompressor.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Redskaber Kompressorer
TecTake 3x HVLP Lakpistol 0,8 1,3 1,7 mm + Kuffert + Silikonfjerner.
Denne tåge-reducerede sprøjtepistol er kendetegnet ved en høj overførselshastighed, minimal sprøjte-tåge, lavt luftforbrug og god forstøvning. Ved hjælp af HVLP-teknologi (High Volume Low Pressure - Høj volumen, lavt tryk) spares omkring 30% lak. Vores pistoler kan skilles helt ad i forbindelse med.
Kategori: Værktøj - TecTake Bil & MC Autolakering Sprøjtepistoler
Powerplus malerpistol 600 watt.
Der opnås de bedste resultater ved at holde sprøjtepistolen 25-30 cm. væk fra den overflade, der skal males. Påføring af adskillige tynde lag i stedet for et tykt lag hjælper med at forebygge, at malingen løber. Den bedste metode til sprøjtning på overflade er et kors-mønster som starter med horisontale.
Kategori: Værktøj - Værktøj|Malerværktøj|Malerpistol
Fiskars vandingssæt 15m 9mm.
Vandingshjul med 15 m, 9 mm, sort slange og sprøjtepistol.Inkl. tilslutningsslange samt diverse tilslutningsanordninger..
Kategori: Værktøj - Værktøj
Fiskars vandingssæt 20m 13mm.
Slangevogn med 20 m, 13 mm, sort slange og sprøjtepistol.Inkl. tilslutningsslange samt diverse tilslutningsanordninger.Bruges vandret, så vanding bliver nem, både i udrullet og indrullet tilstand..
Kategori: Værktøj - Værktøj
Brüder Mannesmann oliesprøjtepistol 0,5 l 1542.
Oliesprøjtepistolen fra Brüder Mannesmann er et fantastisk valg for gør-det-selv-entusiaster, da den er perfekt til anvendelse på små og mellemstore arbejdsoverflader. Men sin beholder i stål vil denne sprøjtepistol tilføje den sidste finish med et strøg af olie. Brüder Mannesmann sprøjtepistolen.
Kategori: Værktøj - Isenkram Redskaber Kompressorer
Probuilder trykluft sprøjtemalertank 9.5 liter.
Tilbehør sprøjtepistol, gummislange og koblinger 2,0 mm spray pistol Max arbejdstryk 80psi. (alm. driftstryk 20-35 PSI) Inkl regulator og manometer Forsynet med sikkerhedsventil 3 meter 3/8" malingslange (sort) 3 meter 1/4" trykluftslange (gul 123C) Luftforbrug 170-240 l/min..
Kategori: Værktøj - Værktøj|Trykluftværktøj |Trykluftpistol|Malerpistol
Fiskars vandingssæt 30m 13mm.
Slangevogn med 30 m, 13 mm, sort slange og sprøjtepistol.Inkl. tilslutningsslange samt diverse tilslutningsanordninger.Bruges vandret, så vanding bliver nem, både i udrullet og indrullet tilstand..
Kategori: Værktøj - Værktøj
HP Double action Airbrush-pistol HP-410 0.18 mm.
Sprøjtepistolen HP 410 er et professionelt stykke værktøj med double-action-teknik til modelbyggeri, grafik, nailart eller retouchering. Pistolerne er velegnede til filigranarbejde som aldri....
Kategori: Legetøj - Hobby Radiostyret Tilbehør til modelbygning Airbrush, farver, udsmykning Airbrush - Pistol
V3
Kategorier på sider:

Sprøjtepistoler Pensler Vægmaling Spraymaling Byggemarked Gode råd ved malerarbjede Malerartikler Maling diverse Gode råd hvis du skal bestille malerarbejde Værktøj Spraymaling diverse
 
 
 Du er her: Malerarbejde - Byggeri Malerarbejde - - Hvad er Malerarbejde en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.