|
|
Lån  


 
Vægmaling
Indhold på siden:

Problematiske Stoffer I Byggevarer - Hanne Krogh - Bog.
I dag er der stor interesse for at få oplysninger om indholdet af kemiske stoffer i produkter. Denne meddelelse angiver forbrug og sammensætning af udvalgte byggevarer, herunder indholdet af....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Byggevarer skal CE-mærkes: fra Byggevaredirektiv (CPD) til Byggevareforordning (CPR).
Byggevarer skal CE-mærkes: fra Byggevaredirektiv (CPD) til Byggevareforordning (Forlag: DS, Dansk Standard, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788773108376).
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Indeklimamærkning Af Byggevarer¤faglig Og Teknisk Dokumentation Af En Prototypeordning - Peter A. Nielsen - Bog.
Redegører i detaljer for de laboratorieforsøg, der udgør det faglige og tekniske grundlag for indeklimamærkningsordningen. Forsøgene omfattede 3 fugemasser, 3 malinger og 3 tekstile....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Hanne Krogh Problematiske stoffer i byggevarer.
Problematiske stoffer i byggevarer (Hæftet, Dansk) - Forfatter: Hanne Krogh - Forlag: Statens Byggeforskningsinstitut - ISBN-13: 9788756310277.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Peter A. Nielsen Indeklimamærkning af byggevarer - Beskrivelse af en prototypeordning: Del 1.
Indeklimamærkning af byggevarer - Beskrivelse af en prototypeordning: Del 1 (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Peter A. Nielsen - Forlag: Statens Byggeforskningsinstitut - ISBN-13: 9788756308502.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Peter A. Nielsen Indeklimamærkning af byggevarer¤Faglig og teknisk dokumentation af en prototypeordning: Del 2.
Indeklimamærkning af byggevarer¤Faglig og teknisk dokumentation af en prototypeordning: Del 2 (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Peter A. Nielsen - Forlag: Statens Byggeforskningsinstitut - ISBN-13: 9788756308519.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Peter A. Nielsen Indeklimamærkning af byggevarer - Beskrivelse af en prototypeordning (Bog).
.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Peter A. Nielsen Indeklimamærkning af byggevarer¤Faglig og teknisk dokumentation af en prototypeordning (Bog).
.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Hanne Krogh Problematiske stoffer i byggevarer (Bog).
.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
vidaXL WPC-fliser 60 x 30 cm 6 stk. 1 m² grå.
Dette flisesæt i træplastkomposit, som har en flisestørrelse på 60 x 30 cm, består af 6 fliser og har en samlet størrelse på 1 kvadratmeter. Sættet er perfekt til terrasser, balkoner, badeværelser og området omkring en pool eller spa. Disse WPC-fliser i høj kvalitet har et smart klik-system, så du nemt og.
Kategori: Byggevarer - Isenkram / Byggematerialer / Gulve
vidaXL WPC-terrassebrædder med tilbehør 16 m² 2,2 m antracitgrå.
Dette komplette sæt WPC-terrassebrædder med tilbehør udgør en samlet størrelse på 16 kvadratmeter og er perfekt til terrasser, altaner eller områder ved siden af en pool eller spa. Vores terrassebrædder er lavet af træplastkomposit i høj kvalitet og er vandafvisende og meget slidstærke. De er ekstra kraftige.
Kategori: Byggevarer - Isenkram / Byggematerialer / Gulve
WD40 450Ml.
WD40 RUSTOPLØSER 450 ML Smører vanskelige dele. Starter fugtige motorer. Rengør og beskytter metaldele. Løsner rust og smører. Med ny spraytud, som kan bruges både som almindelig spray og med forlængerrør. Smart Straw. EAN nummer: 5032227460379.
Kategori: Byggevarer - Olie og Fedt
MOTOROLIE 0W-40 ESP 4 L Mobil1.
Mobil 1â„¢ ESP 0W-40 4 liter fuldt syntetisk motorolie udviklet til at hjælpe med at give fremragende vedligholdelse og slidbeskyttelse.
Kategori: Byggevarer - Motorolie
Helix Motorolie 10W-40 SHELL HELIX HX7 4liter.
Motorolie 10W-40 SHELL HELIX HX7 4 liter Højkvalitetsolie til benzin biler. Semisyntetisk. 4 liter Olietype 10W-40 Passer til benzin biler. Er du i tvivl om hvilken motorolie der passer til din bil? - KLIK HER!.
Kategori: Byggevarer - Motorolie
Spildolietønde 65 liter med hjul.
Spildolieopsamler med opsamlingstragt. Beholder af stålplade monteret på plade med to faste og to svingbare hjul. Opsamlingstragten er indstillelig i højden. Indstillelig højde 1100-1600 mm. Beholderen tømmes ved at tilslutte trykluft, der trykker olien ud gennem aftapningsslangen.Leveres med tryklu.
Kategori: Byggevarer - Spildolieopsamler
Polér-servietter - 50 ark.
50 ark i rulle - perforeret, så de er klar, til afrivning Med dette produkt kan du vokse, polere og aftørre - uden at fnugge, på lakken Ekstra blød og skånsom mod lak Leveres naturligvis,i praktisk opbevaringspose.
Kategori: Byggevarer - Olie, Spray & Lim
Bio-olie med PTFE L-10 500ml UNICAN.
L-10 bio-olie med PTFE er en tyndtflydende, penetrerende, biologisk nedbrydelig, transparent olie indeholdende PTFE (polytetrafluorethylene) og med fremragende højtryks og smørende egenskaber. De mikroskopiske PTFE kugler trænger ind overalt og bevirker, at friktion og slidtage reduceres til et mini.
Kategori: Byggevarer - Olie og Fedt
Skærepasta 500gram BIO.
"Luna" UNIPASTE BIOAnvendelsesområde.Er et vegetabilskt halvfast fedt med meget fine smørende egenskaber. Produktet er beregnet til metalbearbejdning ved lave skærehastigheder, f.eks. gevindskæring og boring. Produktet kan med fordel anvendes som gevindpasta til applikationer, hvor man ønsker at ben.
Kategori: Byggevarer - Køling til skæring
Cockpitrens - Spray - 500ml.
500 ml Cockpitrens i forstøverflaske.
Kategori: Byggevarer - Olie, Spray & Lim
V3
Kategorier på sider:

Gode rd hvis du skal bestille malerarbejde Spraymaling diverse Vrktj Pensler Sprjtepistoler Maling diverse Vgmaling Gode rd ved malerarbjede Spraymaling Byggemarked Malerartikler


 Du er her: Malerarbejde - Netannoncer Malerarbejde -